4x goud op Shizentai Open int. Judo toernooi.

door | mrt 17, 2024 | Nieuws | 0 Reacties

Wehl, 16 maart 2024. Douwe Leushuis, Douwe Lesscher, Ruben Shih-man Bronsvoort en Jelena Nijhuis met goud terug naar huis. Ilan Bakacak nam beslag op het zilver en Dali Lammertink, Yara Papen, Matthijs Tempelaar, Wout Marsman en Sven Leushuis verdiende het brons.

In Wehl wordt al jaar en en dag het Shizentai Open georganiseerd. Judoënd Nederland en daar buiten zijn sterk vertegenwoordigd op dit toernooi in Gelderland. Het toernooi zitten precies tussen een aantal selectie momenten in. De Judoschool was vertegenwoordigd met selectie leden uit alle leeftijdsgroepen.

Prestaties werden er geleverd en de volgende resultaten werden behaald:

Goud

  • Douwe Leushuis
  • Douwe Lesscher
  • Jelena Nijhuis
  • Ruben Shih-man Bronsvoort

Zilver

  • Ilan Bakacak

Brons

  • Dali Lammertink
  • Yara Papen
  • Sven Leushuis
  • Matthijs Tempelaar
  • Wout Marsman