post

Vrijdag 14 mei en informatie.

Beste judoka’s en ouder,

Vrijdag 14 mei is er wel training in de Hasser-es! We geven van 16:30 tot 17:30 uur een verzamel les. Ofwel, we maken er een mooie les van met alle groepen. Dit ivm het lange weekend na Hemelvaart.

Na maandag worden jullie geïnformeerd over:

-de lestijden vanaf 19 mei en in een andere E-mail

-over komende activiteiten.

We wensen iedereen een goed weekend.

Team JSH

post

Lestijden in de Mei vakantie!

Beste judoka’s en ouder(s) en/of verzorger(s),

In deze E-mail informeren wij jullie over de huidige ontwikkelingen en komende activiteiten.

De lessen!

De buiten lessen op de verschillende locaties worden goed bezocht. Tuimel Judo mag wel wat drukker worden op de maandag. Kijk nog eens goed naar het lesrooster onderaan dit bericht!

Ontwikkeling binnen sporten!

Het is nog niet duidelijk of we vanaf 11 of 28 mei naar binnen mogen. Er staat iets in de route kaart van de overheid, maar wie, hoe of wat is nog niet bekend. We wachten het af en we zullen direct schakelen wanneer er iets duidelijk wordt.

Lesrooster Mei vakantie:

  • 28 april                 15:00 uur 3 t/m 8 jaar, 16:00 uur 9 t/m 12 jaar, 17:00 uur selectie -12 jaar en 18:15 uur selectie -15 jaar en ouder.
  • 01 mei                  10:00 uur selectie -12 jaar + iedereen die eens een selectie training wil uitproberen. Training duurt tot 11:30 uur.
  • 04 mei                  16:30 uur 5 t/m 15 jaar. Training duur tot 17:30 uur.

De trainingen worden gegeven bij Sportcentrum Fitpunt, PC Hooftlaan 50 te Hengelo.

*Er zijn nog meer selectie trainingen. Deze trainingen zijn in de WhatsApp groepen gedeeld!

Lesrooster-Judoschool-Haagsma

post

Judoschool Haagsma zet eerste stappen weer op de judomat!

Sinds de Lockdown vanaf afgelopen december werd er maar zeer beperkt gejudood op de judomat. Als alternatief besteden we veel tijd aan motorische vaardigheden en spel. Tussendoor hadden we wel oefenplekken met een judomat, maar van een hele judo les was er nog geen sprake.

Maar wat was het fijn dat wij afgelopen vrijdag eindelijk weer mochten starten. Ruim honderd vierkante meter judomat werd op het schoolplein naast sportcentrum Fitpunt gelegd. De opkomst en belangstelling was tot onze vreugde, zeer groot!

Het plezier, de zonnestralen en vooral de energie die loskwam om weer op de judomat te staan zorgde voor een geslaagde les en de hang naar meer.

Vanaf woensdag zullen we de lessen zo goed als weer oppakken met een mobiele judomat. Dat wil zeggen dat we op diverse locaties in Hengelo weer judolessen gaan geven in de buitenlucht. Natuurlijk hanteren wij strikt de Coronamaatregelen en hopen we daarbij op goed weer. Maar bij regen zullen wij zorgen voor een alternatief programma.

Mocht je interesse hebben en een keer willen meedoen, meld je dan aan via ons mailadres info@judoschoolhaagsma.nl. Kijk voor onze locaties en lestijden op onze website www.dejudoschool.nl, hier vind je altijd het laatste nieuws over onze activiteiten en lesprogramma.

Wanneer mogen we jou op de mat begroeten?

Activiteiten naast de buiten trainingen.

We hebben een drietal activiteiten lopen naast de buitentrainingen, namelijk:

  • video opname van je judojas
  • kleurplaat wedstrijd
  • quiz

Alle activiteiten vind je hieronder. Stuur de opname, kleurplaat en quiz naar info@judoschoolhaagsma.nl

Kleurplaat-JSH

Vragen-quiz-5-tm-7-jaar-JUDOSCHOOL-HAAGSMA.docx

Vragen-quiz-8-tm-11-jaar-JUDOSCHOOL-HAAGSMA

Lever de quiz en kleurplaat bij de training in of stuur deze naar info@judoschoolhaagsma.nl

Trimbaan en Live lessen.

Voor alle leden van de judoschool is er een trimbaan uitgestippeld. Fitpunt zet iedere week deze uit. Dit is een rondje met leuke en fitte oefeningen. Super leuk om met je gezin te doen! Deze start bij Fitpunt aan de PC Hooftlaan 50 te Hengelo.

Live lessen. Vanaf maandag kunnen jullie ook meedoen met onze live lessen op facebook. Dit zijn lessen die meer voor papa en mama zijn. Ga naar Facebook en kijk op de pagina van Fitpunt. Je kan de volgende lessen volgen:

Maandag 19:00 uur      Hatha Yoga flow

Dinsdag 13:30 uur        Circuit/ZB

Woensdag 10:00 uur    BBB

Donderdag 19:30 uur   Circuit/Hitt

Vrijdag 09:00 uur          Power Yoga      

post

Judoschool Haagsma in lock down.

De overheid heeft beslist dat binnen sporten in de lock down niet meer kan. Sporten in groepsverband tot 18 jaar mag alleen buiten. Judoschool Haagsma blijft creatief omgaan met de maatregelen. Oefeningen vanuit het judo, spel en motorische vaardigheden worden nog steeds aangeboden in Borne, Hengelo en Wierden. Hier een korte indruk:

post

JSH voor binnen in lockdown.

Het kabinet heeft noodzakelijk ingegrepen. Nederland gaat in een lockdown. Ook Judoschool Haagsma moet eraan geloven. Dit houdt in dat de judo lessen tot 19 januari komen te vervallen.

Buiten zijn er mogelijkheden! Komende dagen ontvangen alle leden een informatieve E-mail.

Gezondheid gaat nog steeds voor alles, dus zorg goed voor jezelf en voor elkaar!