Steyn Oldenhof 3de bij Deense Open senioren.

door | feb 10, 2024 | Voorpagina Slider | 0 Reacties

De -21 jaar selectie van De Judoschool Haagsma is in 2024 gestart met het doorontwikkeling van judoka’s in de leeftijdscategorie tot 21 jaar. Dit weekend stond de Deense open op het programma. Zaterdag senioren en zondag de categorie tot 21 jaar.

Vandaag moest Steyn Oldenhof in de plus 100 kilogram aantreden tegen mannen uit diverse laden als Duitsland, Zweden en zelfs Japan. Na vijf wedstrijden mocht Steyn de bronzen plak om zijn nek hangen. Geslaagd? Ja, want Steyn heeft veel respons gekregen om de technieken en manier van judoën waar we de laatste maanden mee op de training aan het werk zijn.

Jarno Shih-man en Ruben Shih-ming Bronsvoord kwamen er niet aan te pas. Daar waar het niet zo lekker ging nemen we mee terug voor in de trainingen.