Kampioenen op het opstaptoernooi.

door | jan 22, 2024 | Voorpagina Slider | 0 Reacties

Markelo, 20 januari 2024. Het district Oost-Nederland van de judobond organiseerde in sporthal de Haverkamp te Markelo weer een opstaptoernooi. Zes judoka’s van De Judoschool Haagsma behaalde de hoogste trede van het podium en werden kampioen.

Kampioen werden Femme Marsman, Wout Marsman, Anne Noor van Beurden, Mick Nieuwenhuijsen, Jens Bossewinkel en Steffie Franke.

Voor vele was dit een eerste toernooi buiten de eigen clubtoernooien. Als judoschool hebben we een opbouw hierin. Na de eigen clubtoernooien zijn de opstaptoernooien in Markelo de volgende fase en vervolgens gaan men toernooien in het land bezoeken. De volgende judoka’s behaalden ook het podium:

Zilver voor: Bodi Franke en Fedde Tibben

Brons voor: Leo Schipper, Manuel Heuker, Roan Vogelaar en Charlotte Yska