Judo-3-daagse 2024 succesvol!

door | jan 7, 2024 | Voorpagina Slider | 0 Reacties

In de afgelopen week werd er in 8 plaatsen de Judo-3-daagse gehouden. Niet wandelen maar 3x judoën in één week voor je plezier. Naast plezier willen we judo ook onder de aandacht brengen binnen de families als daarbuiten. Dit doen we onder andere door de laatste training gezamenlijk te doen met de ouder(s) en verzorger(s). Dit geeft wel z’n verbinding met de sport maar vooral onderling met elkaar.

In Wierden, Hengelo Wezep, Hattem, Borne, Vaassen, Epe en Heerde werd de judo-3-daagse gehouden. Leraren Peter, Sergé, Jeroen, Sven, Douwe, Jarno, Ruben, Gerrit en Marc zijn blij met de geslaagde week. Meer dan 300 judoka’s en het drie dubbele belangstellende hebben genoten van deze dagen.

We zullen in 2025 zeer zeker weer deze 3-daagse organiseren en we hopen dat er meer verenigingen met ons mee gaan doen.

Foto verslag van 6 januari betreft de locaties Wierden, Borne en Hengelo vind je hier: https://we.tl/t-SvRYJYhg3W\