Zes eerste plaatsen voor De Judoschool Haagsma op het Kersttoernooi.

door | dec 17, 2023 | Voorpagina Slider | 0 Reacties

Op 16 december 2023 deed de jongste selectie van De Judoschool Haagsma mee aan het Kersttoernooi te Hoogeveen. De Budovereniging Hoogeveen organiseert al jaren dit toernooi voor de Kerst. Ruben Shih-ming Bronsvoord en Jeroen Bossewinkel reisde met de selectie mee om de pupillen tot 12 jaar zo goed mogelijk te coachen.

Vijf eerste plaatsen werden er behaald in het Hoogeveense en nog meer podium plaatsen. Charlotte Yska, Matthias Altena, Mike Nieuwenhuijse, Sven van Dam, Fay Bossewinkel en Wout Marsman behaalde dit goud. Over alle vijf de judoka’s spraken de coaches lof, maar ook de andere deelnemers.

Het zilver was er voor Anne Noor van Beurden, Elif Yilmaz en Dali Lammertink. Brons was er voor Roan Vogelaar.

Het jaar werd dus zeer succesvol afgesloten door de -12 jaar selectie. Op naar 2024!