Veel punten behaald op de JC van het Oosten

door | dec 10, 2023 | Voorpagina Slider | 0 Reacties

Almelo, 9 december 2023. De Judo competitie van het Oosten was dit maal in Almelo. Judo Almelo had de sporthal ingericht met drie wedstrijden matten om zo de jongste jeugd van 5 verschillende verenigingen wedstrijd judo te leren. Geen medailles of bekers, maar punten. 100 punten betekend je eerste embleem in de kleur wit, 200 punten een volgende in de kleur geel, enz.

Het mooiste van deze competitie is, is dat ze allemaal in het zelfde witte pak ten strijde gaan en net zo makkelijk naast de mat vrienden zijn of aan het maken zijn. Dit wordt gestimuleerd om voorafgaand een gezamenlijke warmping-up te doen en een judo-spel.

De Judoschool Haagsma was met ruim 60 judoka’s vertegenwoordigd en de volgende judoka’s behaalde hun 100-tal punten. In het bijzonder behaalde Roan Vogelaar de 1000 punten. Een mooie verdienste met alle ervaringen die er bij horen.

Hamzah Yusuf Dahlan. Bruin Raphael Uittenbogerd. Wit Fynn Peters. Wit Tijn Postma. Blauw Jens Bossewinkel. Bruin Loek Rensen. Wit Filo Faulhaber. Wit Wout Marsman. Rood Wit Bodi Franke. Oranje Fay Bossewinkel. Rood Wit Anne Noor van Beurden. Bruin Torre Olthoff. Oranje Guus Vloedbeld. Oranje Sven Kamp. Wit Pim Tibben. Groen Asli Yilmaz. Groen Emir Kaya. Rood Wit, Roan Vogelaar. Rood 1000 pt Jaques Maassen v d Brink. Bruin Manuel Heuker. Bruin