Richardson, Nijhuis en Bronsvoord goud in Den Haag.

door | nov 19, 2023 | Voorpagina Slider | 0 Reacties

Den Haag- Luca Richardson pak goud op het eerste meetmoment van dit seizoen. Ruben Shih-man Bronsvoord pakt goud in de -21 jaar groep en Jelena Nijhuis bij de -15 jaar groep.

Na een fantastisch seizoen 2022-2023 komt er altijd weer een nieuw seizoen. Het stimuleert altijd als het goed gaat, echter met twee benen aan de grond blijven is erg belangrijk. Door ontwikkelen en keihard werken en of het dan goed staat is dan nog maar de vraag.

Luca laat vormbehoud zien en ook weer zijn klasse in de -66 kilogram klasse. We kunnen nu hard doorbouwen richting het voor jaar. Samen met Douwe Leushuis, die zeer verdienstelijk 5e werd in de -73 klasse, waar zijn trainingsmaatje Gijs Fidder het brons om de nek kreeg hangen.

In de -15 jaar werd Jelene Nijhuis kampioen en daarmee haar klasse weer eens bewees. Illan Bacakac legde beslag op het brons. Eveneens behaalde Matthijs Tempelaar de zelfde kleur.

In de groep tot -21 jaar stond Steyn Oldenhof in de finale, kon echter deze niet winnen en neemt genoegen met zilver. Ruben Shih-man Bronsvoord pakte het goud in deze leeftijdsklasse.