Jongens -12 en -15 kampioen van Oost Nederland. Meisjes -12 en -15 tweede.

door | mei 14, 2023 | Voorpagina Slider | 0 Reacties

Zaterdag 13 mei 2023 te Markelo werden de jongens onder 12 en 15 jaar eerste op de district kampioenschappen teams. De meisjes behaalden zilver. De judoka’s van De Judoschool Haagsma kwamen onder de naam TP Oost ofwel Talent Partner Oost waar de Hengelose club onder valt.

Wekelijks trainen deze judodoka’s, onder leiding van Marc Haagsma, met elkaar om hun talent te versterken en te vergroten. Zo ook trekken zij samen op met team wedstrijden.

Afgelopen zaterdag was een ticket tot het Nederland kampioenschap het doel. Dit doel is gehaald, zowel de meisjes -12 en -15 jaar als bij de jongens -12 en -15 jaar. We zijn zeer tevreden en hebben enorm genoten van onze sterke team. De jongens onder de 12 als onder de 15 jaar versloeg ieder team met klinkende cijfers.