Richardson kampioen in Stiens, Holtkamp, van Opstal en Marsman in Markelo

door | apr 16, 2023 | Voorpagina Slider | 0 Reacties

Markelo/Stiens afgelopen zaterdag werd er gejudood in Markelo door de -12 selectie en in Stiens waren er een aantal -15 en -18 judoka’s aanwezig van De Judoschool Haagsma. Vier judoka’s werden met glans kampioen en anderen behaalden een zilveren of bronzen plaats.

In Stiens was er een internationaal toernooi georganiseerd, waar vooral Nederlandse en Duitse judoka’s vertegenwoordigd waren. Luca Richardson behaalde het goud door 4 wedstrijden op rij te winnen. In de halve finale had hij nog wel een zware kluif aan zijn tegenstander Rokic uit Sneek.

In Markelo stond Thomas Holtkamp op het hoogste podium. Met judoworpen als houdgrepen wist hij vijf partijen te winnen. Trots en voldaan ging hij huiswaarts.