Maud Rikmanspoel verliest om brons European Cup Fuengirola.

door | feb 19, 2023 | Voorpagina Slider | 0 Reacties

Maud Rikmanspoel verliest om brons op European Cup te Fuengirola. Vorig jaar stond even eens om brons te knokken, weliswaar in een andere gewichtsklasse. Luca Richardson en Yaël Schipper eindigen als 7de.

We hebben het best goed gedaan, echter zat er meer in. Zo voelen Bas, Jarno, Luca, Yaël en Maud het ook. “Dat is echt wel balen zeggen ze alle vijf in koor. We gaan er wel mee verder om straks nog beter te zijn bij de volgende ECC (European Cup)” Maud verloor haar partij tegen een Engelse en liep direct in de wedstrijd tegen een achterstand aan. Het is moeilijk om in z’n finale er door heen te komen.

Luca Richardson eindigde als 7de in een poule met meer dan 50 deelnemers. Best goed, maar het kan anders en dat willen we ook. Zelfde geld dit voor Yaël, die per partij steeds beter werd. Helaas niet om een mediale mogen gaan.

Over drie weken komen we weer de mat op voor Nederland op de ECC in Zagreb.