Yara Papen kampioen op het Noord-Oost judo toernooi te Slagharen!

door | feb 5, 2023 | Voorpagina Slider | 0 Reacties

4 februari 2023 te Slagharen werd na vier jaar het Noord-Oost judo toernooi georganiseerd in sporthal ’t Noorderslag. Yara Papen stapte na acht maanden revalidatie eindelijk de wedstrijdmat op. Met succes, in de gewichtsklasse -52 kilo versloeg ze al haar tegenstandster met ippon (vol punt).

Wanneer je meerdere jaren judo beoefend leer je echt om te gaan met winnen en verliezen. Je veerkracht is enorm. “Zo zag ik Dali Lammertink, Ilan Bacakac en Tygo Yska afgelopen zaterdag ook presteren na en in bijzondere omstandigheden” verteld trainer Marc.

Totale resultaten van Judoschool Haagsma op het Noord-Oost toernooi zijn:

1ste Tygo Yska, Sven Leushuis, Jelena Nijhuis, Matthijs Tempelaar, Dali Lammertink en Yara Papen

2de Charlotte Yska

3de Twan Spijker, Thijs Diele, Tess van Opstal, Matias Altena en Lisa Assink

4e Stan van der Velde, Sven van Dam en Merle Spijker

Tygo
Dali
Matthijs
Jelena