Ruben Bronsvoort en Jelena Nijhuis pakken brons op Dutch Open Espoir te Eindhoven

door | jan 15, 2023 | Nieuws | 0 Reacties

Eindhoven, 14 en 15 januari 2023. Eindhoven had na vier jaar weer hun toernooi Dutch Open Espoir toernooi. Een toernooi met naam en dit jaar was het weer van ouds. Ruim 1200 deelnemers uit meer dan 20 verschillende lande. Zelfs nationale selecties uit België, Oostenrijk, Finland en Zweden waren vertegenwoordigd!

Jelena Nijhuis kende een wat zenuwachtige start. Wint de eerste wedstrijd met een houdgreep. De tweede partij verliest onnodig met een lage schouderworp. Na z’n start moet je toch je zien te herpakken. Met wat aanwijzingen en steun van haar clubgenote Lisa ging ze door de verliezerspoule en wist nog twee partijen te winnen en werd 3de.

Ruben Shi-ming Bronsvoort behaalde ook het brons. In de -55 kilo klasse onder de -21 jaar ging hij voortvarend te werk. In deze klasse is de spoeling niet heel groot. Wat er mee doet is van niveau, snel en handig.

Twee winstpartijen en één verlies partij was goed voor brons vandaag.