Maud en Yaël scoren in Frankrijk

door | dec 5, 2022 | Nieuws, Voorpagina Slider | 0 Reacties

Du Pas De Calais, 4 december 2022. Maud en Yaël naar Tournoi Feminin Mizuno om daar wedstrijd fit te blijven en de vorm te vergroten. Onder de vlag van Talentpartner Oost reisden ze samen af met talenttrainer Marc Haagsma.

Maud Rikmanspoel won haar eerste twee partijen eenvoudig. In haar derde partij bleef ze goed op haar plan en besliste de partij met een arm overstrekking. In de finale kreeg ze letterlijk en figuurlijk geen grip. Maud neemt genoegen met zilver voor nu.

Yaël Schipper start eigenlijk net als Maud wat aan de rustige kant. Al snel verandert ze dit en weet de op volgende partijen overtuigend te winnen. In de finale rekent ze eigenlijk gemakkelijk af met haar tegenstandster. Zakelijk en dominant scoort ze een wazari gevolgd met een controle voor de winst!