Punten winnaars 6 nov. ’21 PUNTENCOMPETITIE.

door | nov 11, 2021 | Voorpagina Slider | 0 Reacties

Op zaterdag 6 november werd al weer de tweede judo puntencompetitie gehouden van dit seizoen. Dit keer werd de competitie gehouden in de sporthal van het Twickel Collage te Hengelo. de competitie is bedoelt om judoka’s kennis te laten maken met wedstrijden. Zo krijgt men ervaring met de etiquette bij wedstrijden, worden grenzen verlegd mbt weerbaarheid en maakt men nieuwe judovrienden.

Pim van Ravensberg. Blauw, Kick Blumink Groen, Thijn Batterink Wit, Fay Boswinkel Wit, Charlotte Yska Groen en Nora Vogelaar Oranje, Bart van de Grootevheen Geel, Hidde Hoff Oranje, Michael Abramyan Oranje, Thomas Nijmeijer Geel, Lisa Assink Oranje, David Pape Geel, Ivy Bhaggoe Geel, Wietze Stegeman Geel, Harm Smelt Wit, Kay op den Dries Wit, Charlise Boek Zwart, Manuel Smit Wit, Sil Marsman Wit, Thomas Holtkamp Groen, Frederieke Pot Geel, Tamara Wobben Oranje, Sven van Dam Groen, Yannick Polanco Hernandez Geel en Levi van Doorn Oranje.