Jongste wedstrijd jeugd op dreef in Markelo

door | okt 3, 2021 | Nieuws, Voorpagina Post, Voorpagina Slider | 0 Reacties

Markelo, 2 oktober 2021, de selectie onder de tien en twaalf jaar was eindelijk aan de beurt om de tatami (judomat) te betreden op een officieel moment. Hier deden zowel de ervaren als startende jeugd van de judoschool mee.

Eremetaal werd er gehaald. Voor de coaches als voor de ouders wat het dubbelop genieten. Eindelijk weer op pad en het goede judo van de selectie van Judoschool Haagsma.

Gouden medailles waren er voor: Ilan Bakacak, Jelena Nijhuis, Tess Opstal en Ivy Bhaggoe. Zilverere medailles waren er voor: Sven van Dam, Lisa Assink, Liv Bhaggoe en Tycho Yska. Bronzen medailles gingen naar Tessa Cohn en Thomas Holtkamp en een vierde plek was er voor Frederique Holtkamp.

Ivy
Tess
Jelena
Ilan en Tycho