Meisjesdag de eerste fantastische judo ervaring na lange tijd!

door | mei 29, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Alle lock downs en beperkingen zorgden voor lange tijd dat er minder fantastische ervaringen werden georganiseerd. Tot aan gister, want op zaterdag 29 mei was onze eerste activiteit een feit! Meisjedag 2021 zorgde weer voor dat gevoel van een fantastische ervaring.

18 meisjes waren naar Sportschool Fitpunt gekomen een leuke dag te hebben met elkaar. Meiden onder elkaar, lekker giechelen, snoepen, judoën, spel, maar vooral lol.

De judoschool die als missie heeft: iedereen een fantastische ervaring heeft, is vooral trots. We dragen deze missie uit omdat iedereen mag genieten van wat we doen. Vrijwilligers, ouders, judoka’s en trainer genoten zichtbaar. De dag werd geopend door wat spelen, gevolgd met een High Tea. Gesmuld werd er en al het lekkers kon even zakken tijdens het tekenen en kleuren. Toen alle stiften leeg waren werden er spelletjes gespeeld en de dag werd afgesloten met een leuke judotraining.

Dave, Sven, Dali, Lotte en Loes hartelijk dank voor het organiseren en begeleiden van deze dag!

Spierballen