Prijzen Lock down activiteiten uitgereikt.

door | mei 23, 2021 | Nieuws, Voorpagina Post | 0 Reacties

Afgelopen week hebben wij alle prijswinnaars van de lock down activiteiten beloond met prijzen. Daarmee sluit Judoschool Haagsma een periode van creatieve oplossingen af. Zowel in de eerste als tweede lock down zijn we zeer actief gebleven en hebben we altijd door kunnen oefenen en trainen!

Met een mobiele judomat hebben we op alle locaties kunnen trainen. Naast het lesaanbod hebben we de judoka’s proberen te blijven prikkelen met leuke activiteiten. Van kleurwedstrijden, challenges, trimparcoursen en quizzen. Afgelopen week hebben we alle prijzen uitgereikt en daarmee sluiten we deze periode af en zijn we gestart met een nieuwe periode.

We trainen weer binnen met de judoka’s tot 18 jaar en hebben een nog een viertal activiteiten gepland voor de vakantie. Twee clubcompetities, een meisjesdag en de band- en slipexamens.

Iedereen die judo eens wil proberen is welkom voor een proefles. Mocht je op judo willen dan hebben we een aanbieding. Tot september ben je gratis lid en ontvang je een mooie korting op je eerste judopak.

Sven, Tessa en Glenn
Mattias
Tess