BUSINESS CLUB

business club judoschool haagsma

Judoschool Haagsma zoekt vrienden!
Draag je de judosport een warm hart toe én ben je wel in voor een gezellige activiteit op z’n tijd… dan zoeken we jou!

Wie zijn wij?
De Stichting Topsport JSH is actief in het financieel ondersteunen van de wedstrijdjudoka’s binnen judoschool Haagsma. Trainingskampen, buitenlandse stages en coaching tijdens toernooien, het kost allemaal geld. De Stichting heeft als doel dat niet al deze lasten terecht komen bij de ouders van de judoka’s.

Wat bieden we?
Vier keer per jaar organiseren we een activiteit voor alle vrienden die zich bij ons aanmelden. Een actieve, leerzame of ontspannende avond met wellicht nieuwe mensen die een interessante aanvulling kunnen zijn op je netwerk. Tijdens één van de activiteiten mag er gratis een introducée mee, ook leuk om je partner, collega of wellicht buurman eens mee te nemen.

Wat vragen we ervoor terug?
Voor ieder jaar dat je bevriend bent met ons een bijdrage van 500 euro. Van dit bedrag krijg je 250 euro terug in de vorm van de activiteiten. We maken een begroting en leggen ieder jaar verantwoording af over de besteding van dit geld. Je kan erop rekenen dat dit deel weer voor jezelf omgezet wordt in leuke avonden.

De andere 250 euro gaat naar de Stichting en met die euro’s worden de topsporters gesteund in hun reis naar de judo top. De Stichting is eveneens verplicht haar financiën goed te regelen, dus ook de besteding van dit deel van je inleg wordt jaarlijks verantwoord. We melden uiteraard op deze website dat je vriend van ons bent en dit geldt uiteraard ook voor het vermelden van je onderneming. Goede reclame dus en dat gekoppeld aan de wetenschap dat de jaarlijkse gift veel kinderen een onvergetelijke judo ervaring oplevert.

Kortom – heb je hart voor de judosport? Samen helpen we onze wedstrijdjudoka’s naar hun volgende successen! Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier…