INSCHRIJVEN SURVIVALDAG OP 12 JUNI 2022

Beste judoka’s en ouders,

Op zondag 12 juni organiseert Judoschool Haagsma voor al haar leden (jeugd en volwassenen) een sportieve dag met leuke en sportieve activiteiten. Deze dag zal plaatsvinden op recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal. Tijdens deze dag zullen we verschillende activiteiten met elkaar ondernemen waaronder: bootcamp, survival, zwemmen en nog veel meer verrassingsactiviteiten!

Ook is er een speciaal programma voor de judoka’s boven de 13. Met onder andere mountainbiken, boomstam sjouwen en een verrassings­activiteit willen we ook jullie een leuke dag aanbieden.

survival 12 juni 2022

Jij bent er toch ook bij deze dag? Opgeven kan tot zaterdag 28 mei door het formulier onder aan deze pagina in te vullen. De deelnamekosten zijn €5,-
De jeugd onder de 13 jaar wordt om 08.45u verwacht bij Erve Hulsbeek. Hier kunnen de judoka’s afgezet worden, iemand van de organisatie is hier aanwezig om jullie op te vangen. Om 13.30u kunnen de judoka’s hier ook weer opgehaald worden. De judoka’s boven de 13 worden om 10.00 uur verwacht bij Erve Hulsbeek, ook dit programma loopt om 13.30 ten einde.

Judoschool Haagsma zal de lunch verzorgen. Benodigdheden: zwemkleding, sportieve kleding en sportschoenen die vies mogen worden, bidon, handdoek en een setje droge kleding. Evt. verdere informatie ontvang je een week voor de survivaldag.

Heb je vragen over deze dag stel ze dan aan je trainer, stuur een mailtje naar contact@dejudoschool.nl of in een van de whatsapp groepen.

Sportieve groeten,
Organisatie Survivaldag 2022

Meld je aan via onderstaand formulier:Totaal