INSCHRIJVEN PUNTEN­COMPETITIE OP 16 OKTOBER

puntencompetitie judoschool haagsma

Beste judoka en ouder,

De zomervakantie zit er weer op en inmiddels zijn de judolessen op de verschillende locaties weer gestart. Wat fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug te zien! We hopen op een mooi judoseizoen waarin we met z’n allen leuke activiteiten kunnen ondernemen, op en buiten de mat!

Later deze maand gaan we met een grote groep judoka’s op kamp. Om ook op sportief gebied elkaar weer uit te kunnen dagen staat er voor zaterdagmiddag 16 oktober een puntencompetitie gepland bij Fitpunt, P.C. Hooftlaan 50, Hengelo. Doe jij ook mee?

Wat is de Judo Puntencompetitie?
In een wat kleinere omgeving waarbij ontdekken en plezier hebben centraal staan, kan de judoka wedstrijdjes doen. Het gaat niet om de medaille, maar om het behalen van punten. Iedere deelnemer behaalt punten om zo uiteindelijk een 100 tal punten te verzamelen. Bij ieder 100tal (200, 300 etc.) behoort een punten embleem voor op het judopak.

Aanmelden puntencompetitie
Deelname kost € 5,-. Aanmelden en betalen kan via het formulier op de website: link toevoegen! Let op! Na zaterdag 2 oktober kun je je niet meer aanmelden! Je ontvangt een week voor de puntencompetitie een mail met daarin de tijd waarop je verwacht wordt.

Maatregelen ivm Corona:

  1. Kom met zo min mogelijk personen richting de sporthal. Per deelnemer is er 1 begeleider welkom.
  2. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  3. Omkleden is ter plaatse niet mogelijk. Kom dus in je judopak.
  4. Bij aankomst worden de handen gedesinfecteerd.
  5. Personen boven de 13 dienen 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.
  6. Judoka’s, wedstrijdleiding en toeschouwers volgen altijd de aanwijzingen van de corona-coördinator op.
  7. Het kan zijn dat door veranderende RIVM of gemeentelijke regels de puntencompetitie niet door kan gaan of dat maatregelen aangepast worden.

We zien jullie graag op de judomat verschijnen op 16 oktober!

Sportieve groeten,
Team Puntencompetitie Judoschool Haagsma

Schrijf je hieronder in!


Totaal