Nieuwsbrief 17 mei 2021

door | mei 18, 2021 | Nieuws, Voorpagina Slider | 0 Reacties

Beste Judoka’s en ouders,

Vorige week bereikte het nieuws ons dat we gaan versoepelen en ons land langzaamaan weer van het slot gaat. Goed nieuws voor ons als judovereniging, dit betekent dat wij ook weer meer mogelijkheden krijgen om samen te judoën en leuke activiteiten te ondernemen. In Hengelo, Borne en Wierden zijn we de klaar voor.

In deze nieuwsbrief vind je meer informatie over het lesrooster vanaf 19 mei, de COVID-19 maatregelen die gelden bij lesbezoek en de komende activiteiten. Mocht je geen nieuwsbrief per E-mail hebben ontvangen, stuur dan een bericht naar info@fit-punt.nl

Op deze website www.dejudoschool.nl vind je altijd die meest actuele informatie over lestijden en komende activiteiten. Mocht je onverhoopt een keer een uitnodiging missen of kwijtgeraakt zijn, kun je deze altijd terugvinden in de agenda op deze site.

Wij wensen je veel plezier bij het lezen van deze nieuwsbrief en zien je graag terug op de tatami of bij een van onze activiteiten!

Sportieve groet,

Bestuur Judoschool Haagsma