post

Judoschool Haagsma zet eerste stappen weer op de judomat!

Sinds de Lockdown vanaf afgelopen december werd er maar zeer beperkt gejudood op de judomat. Als alternatief besteden we veel tijd aan motorische vaardigheden en spel. Tussendoor hadden we wel oefenplekken met een judomat, maar van een hele judo les was er nog geen sprake.

Maar wat was het fijn dat wij afgelopen vrijdag eindelijk weer mochten starten. Ruim honderd vierkante meter judomat werd op het schoolplein naast sportcentrum Fitpunt gelegd. De opkomst en belangstelling was tot onze vreugde, zeer groot!

Het plezier, de zonnestralen en vooral de energie die loskwam om weer op de judomat te staan zorgde voor een geslaagde les en de hang naar meer.

Vanaf woensdag zullen we de lessen zo goed als weer oppakken met een mobiele judomat. Dat wil zeggen dat we op diverse locaties in Hengelo weer judolessen gaan geven in de buitenlucht. Natuurlijk hanteren wij strikt de Coronamaatregelen en hopen we daarbij op goed weer. Maar bij regen zullen wij zorgen voor een alternatief programma.

Mocht je interesse hebben en een keer willen meedoen, meld je dan aan via ons mailadres info@judoschoolhaagsma.nl. Kijk voor onze locaties en lestijden op onze website www.dejudoschool.nl, hier vind je altijd het laatste nieuws over onze activiteiten en lesprogramma.

Wanneer mogen we jou op de mat begroeten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *