Judoschool Haagsma zet een sterk Puntentoernooi neer!

door | sep 27, 2020 | Voorpagina Slider | 0 Reacties

Hengelo, 26 september 2020. JSH zet een sterk puntentoernooi op de planken. Sterk corona-proof, sterke sfeer, sterkte samenwerking met alleen maar sterke judoka’s.

Binnen de judosport wordt er momenteel weinig georganiseerd. Landelijk lukt haast niet om een toernooi of activiteit te organiseren. Judoschool Haagsma heeft ook gekozen om alleen maar voor de inner circel iets te organiseren. Tevens twee weken voor de competitie besloten dat een ouder ook niet aanwezig mag zijn.

We hadden afmeldingen verwacht, echter hadden we drie afmeldingen vanwege verkoudheid. Het is dan super gaaf dat je met je jeugd tot 18 jaar de gehele organisatie draait en de kids tot 13 jaar een mooie competitie kan geven. Sterk hoe we dit hebben gedaan en we kijken naar de volgende ronde uit.

De volgende judoka’s behaalde hun punten embleem:

Jesse Talma Groen, Merlijn Wilmink Blauw, Chiel Whittrock Oranje, Ruben Wijlens Groen, Marten Japenga Geel, Quinten Haarman Wit, Yasin Ikink Oranje, Hidde Slot Groen, Yannick Polanco Hernandez Geel, Leon Vogelaar Rood 1000, Yonas Ikink Oranje, Thijs Diele Bruin, Merle Oranje, Macey Schutten Geel, Amber van Linstee Oranje, Tess van Opstal Oranje, Tessa Cohn Oranje, Lucas Wams Wit, Vera Senger Oranje, Charlisse Boek Blauw, Lisa Assink Wit, Diemo Kreuning Groen, Jurriën Oldenhof Rood/Wit, Ramon Teusink Oranje, Nora Vogelaar Wit, Julia Roesink Wit, Noud van Opstal Oranje, Thijmen Hoog-antink Blauw, Lars Nijkamp Bruin, Florian Lock Wit, Wietze Stegeman Wit, Lianne Roesink Wit, Sven van Dam Geel, Bryan Oonk Geel, Frederike Pot Wit, Xem Welberg Wit, Michael Abramyan Wit, Thijn Hietbrink Geel, Joost van den Westeringh Wit en Pim van Ravensberg Groen

Met wat drinken en een overheerlijke krentenbol van de Dorpsbakker uit Haaksbergen ging iedereen naar huis!